Ponudba

Ponudba 1

Biosinergija je celovit pristop k uravnovešanju fizičnih, duševnih in duhovnih neravnovesij in je povezava mnogih pristopov, kot na primer kineziologija, osteopatija, izravnava energijskega profila ipd. V biosinergiji si lahko predstavljamo 3 žarke: navpičen nas povezuje s kozmosom in zemljo, jedrna zvezda, ki poteka navzven, tretja os pa povezuje moški in ženski pol in nam daje stabilnost. Biosinergija nam pomaga ozavestiti simptome ter zaživeti v ravnovesju na vseh ravneh. 

Ponudba 2

Zdravljenje z Bachovimi cvetnimi esencami pomeni predvsem zrenje vase ter poglabljanje v težave drugih ljudi in njihova čustvena stanja. Ob tem da zdravi, je Bachova cvetna terapija tudi zelo prizemljen način pogleda vase in samospoznavanja. Kajti če ne poznaš svojih čustev, občutkov in motivov – kaj sploh veš o sebi? Bachova cvetna terapija pa ne omogoča samo spoznavanja in samospoznavanja, pač pa tudi preobrazbo neželenih čustvenih stanj v želena, zato da lahko gremo v življenju naprej kot boljši in bolj ozaveščeni ljudje. Omogoča nam uresničevati tisto, kar nas učijo stari in novi modreci: Spoznaj sebe! Če hočeš spreminjati svet – začni pri sebi!

Ponudba 3

Prepustite se nežni masaži in globoki sprostitvi. Popolno in izpolnjeno doživetje zagotavljajo skrbni dotiki usklajeni z ritmom dihanja in tekoči gibi. S pomočjo te nege ponovno najdite samega sebe in se počutite preprosto dobro od glave do pet.